Forrige fotoNeste foto
 

Menneskene

Hvet du hva hemmeligheten ved vår virksomhet er?

Vi er stolte av å si at Vritomartis Naturist Hotel er "spesielt", og her er noen grunner til av vi påstår dette.

Overnattingen, maten og anlegget er "utmerket", ifølge våre gjester - Ta en titt i gjesteboken vår.

Beliggenheten er "spektakulær".

Solen skinner alltid (vel, nesten alltid) lenge og varmt.

Menneskene utgjør forskjellen

Men det finnes en like viktig ingrediens, kanskje den mest viktige ingrediensen, og det er noe alle vil være enig i avgjør om ferien er vellykket eller ikke. Det er ikke bare en ferie hvor klær er valgfritt. Vi snakker selfølgellig om menneskene, de hardtarbeidende og engasjerte ansatte hvis eneste oppgave er å sikre at du får den beste ferien noensinne. Det er på dette punktet våre gjester bekrefter at Vritomartis utmerker seg.

Familien som eier resortet

For Dourountakis-familien er nudistresortet ikke bare en bedrift, det er livet deres. Så innen det internasjonale naturistsamfunnet har navnet Vritomartis blitt synonymt med fantastisk kundeservice, god valuta for pengene og virkelig stressfrie nytelsesferier.

Den daglige lederen

Daglig leder Nikos Dourountakis har ledet teamet ved Vritomartis siden 2000 (tresortet er ble et naturiststed i 1992) og hans hovedfokus er at din ferie på hans naturisthotell skal bli så bra som mulig. For å oppnå dette har han et team av erfarne, fokuserte og velorganiserte mennesker i alle deler av resortet.

De ansatte

De smilende og hjelpsomme resepsjonistene som ønsker deg velkommen når du ankommer (og alle dagene etter det), kokkene på kjøkkenet, servitørene i restauranten, bartenderne, gartnerne, rengjøringspersonalet, strand og svømmebassengpersonalet - alle har to mål, å sikre at naturistresortet holder høyest mulige standard, og at du har den beste ferien noensinne.

Ingenting er for mye bry, og fordi Vritomartisteamet er så velorganisert, kan du simpelthen slappe av og virkelig nyte tiden din på dette spesielle og unike naturisthotell- og resortet.