Forrige fotoNeste foto
 

Vår Historie og vår Visjon

Du vil bli overasket over å høre at...

Det fantes bare et naturistresort på Kreta til sent på 80-tallet

Historien til dette veldig spesielle naturisthotellet, som du kanskje har forstått, er interessant. Selv om vi har de perfekte ingrediensene for et naturistresort - en robust kystlinje med uoppdagede bukter, velbevoktet privatliv og selfølgelig grenseløst solskinn, var det til sent på 80-tallet kun et naturisthotell på Kreta.

Vårt resort var ikke et naturiststed fra begynnelesen

Bygget av Dourountakis familien, en lokalfamilie med mange års erfaring med å tilby fantastisk mat og overnatting, komplimentert av utmerket kundeservice ble Vritomartis åpnet i 1989. Opprinnelig var det ikke et naturistresort, men et normalt hotell som tilbød mat og overnatting for de som søkte en solskinnsferie i private og komfortable omgivelser.

En gjest gav oss ideen om et naturisthotell

I det andre året av driften, foreslo en gjest som også var en naturist, at Vritomartis ville bli et fantastisk naturiststed. Denne interessante, men utfordrende tanken fikk familien til å seriøst overveie potensialet for et slikt etablissement. Etter mye planlegging, undersøkelser og diskusjon (og litt selvransakelse) ble avgjørelsen tatt i 1992 om å relansere hotellet som et naturiststed. Resten, er som de sier - historie. - og en historie som Dourountakis kan være veldig stolte av.

Vår visjon har blitt virkelighet da gjester nå anser seg som våre venner.

Vritomartis visjonen for nudistresortrt har helt fra begynnelsen av vært å behandle gjester som om de var gjester av familien og gi en varm og generøs gjestfrihet sammen med utmerket sevice. Det ultimate målet var å forsikre at gjestene nøt friheten sin på naturistferieresortet og at de følte seg som hjemme.

Ikke bare har vi oppnådd visjonen, men så mye mer i tillegg til dette. Et av de mest uavhengige bevisene på denne suksessen er å lese Resortets gjestebok og anmeldelsesseksjon. Ikke bare er kommentarene positive og full av komplimenter, men de er skrevet av gjester som kommer tilbake år etter år til dette familedrevede og familiefokuserte naturisthotellet. Gjester som nå anser seg for å være venner.