Forrige fotoNeste foto
 

Vårt Naturistresort - et veldig spesielt sted

Hvorfor er Vritomartis Naturist Hotel og Bungalower spesielt? Fordi...

…navnet vårt

Vritomartis er et veldig spesielt naturistresort og ulikt noe annet sted du vil oppleve. Det har tatt navnet sitt fra en minoisk gudinne som var veldig aktet og tilbedt i det området av Kreta hvor Vritomartis ligger. Og "spesielt" er et ord som omfatter mange aspekter av dette familieeide naturisthotellet.

…vår unike beliggenhet

Beliggenheten er spesiell, noen vil kalle den spektakulær, der den ligger på en odde som har utsikt over den kretiske sjøen og med de majestiske Hvite fjellene som har det høyeste punktet på over 2000 meter, som utgjør et fantastisk bakteppe.

…vår region og historie

Vritomartisligger i regionen Sfakia, og to kilometer fra Chora Sfakion (Sfakia), en liten og uberørt landsby. Denne delen av Kreta er den mest robuste, urørte og dramatiske av hele kystregionen. Det gjør den til et ideelt sted for et nudistresort.

…vår overnatting, fasiliteter, aktiviteter og turer

Det som gjør Vritomartis Naturist hotel spesielt er overnattingen og resortfasilitetene. Kombinasjonen av tradisjonell kretisk arkitektur har blitt blandet med moderne fasiliteter og gir en internasjonal reisende alt som forventes. Gjester har valget mellom overnatting på hotellet eller i individuelle bungalower spredt på den velholdte eiendommen.

Et 25 meter langt svømmebasseng som ligger sentalt til på naturistresortet er st sted hvor mange av våre gjester har "base" gjennom dagen. Vi har også vår nudiststrand som er en kort gåtur fra hovedbygningen.

Bortsett fra muligheten til å delta i aktiviteter her på resortet, organiserer vi også turer til høydepunktene i vår region, naturistcruise langs kysten og turer til unike plasser du aldri har vært på.

…vår respekt for naturisme

Som et registrert naturistresort følger vi retningslinjene til International Naturist Federation men uten formalitetene som noen vil oppleve som restriktive på andre resorter. Vi har skapt et avslappet og vennlig miljø, og selv om de fleste gjestene er naturister, har vi en policy med valgfri påkledning som forsikrer at gjester som besøker naturistresortet for første gang ikke er ukomfortable eller føler seg malplassert.

Fra soloppgang til solnedgang er alle utendørsområdene områder steder hvor klær er valgfritt, mens på innendørsområdene må man ha på klær, håndkle eller omslag. Gjester må være nakne ved svømmebassengområdet og på stranden. Som et familiedrevet hotell er barn alltid velkomne og det finnes spesielle fasilsiteter for dem.

 

…vårt mål er at du alltid kommer til å huske denne ferien

Enten du er her for noen dager eller noen uker, enten du vil ha fred og ro eller noen aktiviteter, vil vår varme velkomst kun overgås av den varme solen.

For å se bilder av Vritomartis Naturist, besøk vår fotogalleriseksjon.

For videoer av Vritomartis, besøk vår videogalleriseksjon.