Forrige fotoNeste foto
 

Førstegangsbesøkende - Førstegangsnaturist

Grunner til å prøve naturistopplevelsen?

En ekstra varm velkomst ved naturistresortet.

Hvis du overveier et besøk til Naturist Hotel Vritomartis for første gang, er du sikret en veldig varm velkomst og en veldig god ferie. Hvis du overveier Naturist Hotel Vritomartis som ditt første besøk til et naturistresort, er du sikret en ekstra varm velkomst.

Alle er likeverdige

Du er kanskje veldig nervøs, tanken på å være naken på et offentlig sted kan være skremmende. Hva vil de andre gjestene tenke? Vil de se på deg? Hvordan er kroppen din i sammenligning med de andre? Dette er trolig kun noen av de få tankene du har, men du har virkelig ingenting å bekymre deg over. Den fine tingen med naturisme er at ingen bryr seg om hvordan du ser ut. Uten klær er alle like og naturisme er ikke dømmende.

Følelsen av vinden, solskinnet, brisen og vannet

Tilbakemeldingene vi får fra de som har "tatt steget" er hvordan de nyter opplevelsen. Uten klær kan du fullt ut nyte følelsen av vind og solskinn, bris og vann. Det er en befriende opplevelse og en naturlig følelse. Den om først har opplevd naturisme ser seg sjelden tilbake.

Den befriende følelsen av å svømme

Naturist Hotel Vritomartiser det perfekte stedet hvis du vil prøve offentlig nakenhet for første gang. Prøv en dukkert i svømmebassenget vårt, og du vil aldri svømme med badetøy igjen. Når du har opplevd dette kan du legge deg på de komfortable solsengene som er rundt bassengområdet og la solen tørke deg. Du trenger ikke håndklær.

Brunfarge over hele kroppen

Hvis du vil holde deg for deg selv kan du det, men vi tror du snart vil utveksle hyggelige samtaler med andre gjester som kommer fra hele verden. Din tilbakeholdenhet når det gjelder nakenhet er snart glemt, og innen noen få dager vil du få en flott brunfarge over hele kroppen. Ingen spraytan, ingen solariumssenger, kun det naturlige solskinnet.

Alle respekterer naturisme

Naturist Hotel Vritomartis er et godkjent naturistresort og følger retningslinjene som er fastsatt av International Naturist Federation (INF). Innendørs på hotellet som resepsjonen, baren og restauranten er klær obligatorisk, så det å være en førstegangsnaturist her er ikke flaut. På alle uteområdene er klær valgfritt, unntatt den private stranden og bassenget hvor du må være naken.

I følge etiketten er det vanlig å ta et håndkle å sitte på hvis du skal drikke eller spise ved bassengbaren.

Om du allerede er en naturist som besøker oss for første gang, eller om du er en førstegangsnaturist, er det virkelig ikke noe sted som er bedre å tilbringe ferien på enn Naturist Hotel Vritomartis.

Hvis du vil se intervjuer med førstegangsbesøkende eller stamgjester, besøk vår videoseksjon.

For å se bilder av Vritomartis Naturist Resort, besøk vår fotogalleriseksjon.