Forrige fotoNeste foto
 

Vanlige Spørsmål

Et besøk til et naturistresort for første gang er både en nytelse og en givende opplevelse. Alikevel kan det for noen være ganske skremmende. Du vil ha ganske mange spørsmål rundt dette, spørsmål som har blitt stil oss ved Vritomartis Naturist Resort mange ganger. For å hjelpe deg med å tilnærme deg ditt besøk, har vi her samlet ofte stilte spørsmål og svar som vi har samlet gjennom mange år med erfaring.

FOR MENN

Sp. Kan single menn bo på resortet?

Sv. Vi ønsker alle som vil oppleve en naturistferie velkommen hit. Som for alle våre gjester, kreves det at du bestiller rom på forhånd for ditt opphold.

Sp. Tillater dere "dagbesøkende"?

Sv. Vanligvis ikke, hvis du da ikke kommer som en gjest av en beboer. Vi er et boligresort og ikke et solsted der daggjester har vanlig adgang.

Sp. Hvilke regler gjelder single menn som bor på resortet?

Sv. Vi har ingen spesielle regler for single menn. Det forventes at alle som bor på resortet respekterer andre beboere, deres personlige rom og privatliv. For eksempel kan du som førstegangsnaturist bli fristet til å se på dine medgjester. Som på ethvert sted som ikke er naturisvennlig, er stirring påtrengende og vil ikke bli tolerert. Naturister er naturlig åpne og vennlige, men bruk dømmekraften din for å være sikker på at du ikke forstyrrer. "Gjør mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg", er en god regel å følge.

Sp. Hva hvis min kvinnelige partner er motvillig til å være offentlig naken?

Sv.  Dette er helt normalt og naturlig. I en verden der kvinner stadig blir dømt og sammenlignet fysisk i nesten hvert aspekt av dagliglivet, er tanken om å bli sett naken offentlig, skremmende for mange kvinner. Det er naturlig å tenke at de også vil bli stirret på og "sammenlignet", men det kunne ikke vært lengre fra sannheten. For å være ærlig er ikke naturister opptatt av å titte og sammenligne, de er ganske enkelt interessert i å sole seg i det varme solskinnet i et vennlig, ikkedømmende miljø. Ikke tenk på det så mye. Det vil sannsynligvis ha motsatt effekt. Vær oppmuntrende og støttende og la din partner se hvordan andre kvinner nyter sin nakenhet.

Sp.  Jeg er redd for at jeg vil få reisning med så mange nakne kvinner rundt meg. Vil jeg bli kastet ut?

Sv. Dette er en veldig naturlig og vanlig frykt hos menn, men det skjer nesten aldri. Miljøet på Naturist Resort Vritomartis er stille og avslappet, og ironisk nok blir det "ikke seksuelt" med så mye nakenhet rundt deg. Hvis du skulle bli opphisset, er den enkleste måten å unngå problemet på å dekke seg til med et håndkle, ligge på magen, eller det enkleste og mest effektive er å ta seg en svømmetur.

Sp. Hva er din anbefaling? Skal jeg prøve det?

Sv. Absolutt, ja. Vritomartis Naturist Resort har vært i drift i over 20 år, og i denne tiden har vi ønsket mange førstegangsnudister velkommen. Det har vært en fornøyelse å se hvordan de går fra å være sky, nølende og ja, skremte, til å bli selvsikre og avslappede med sin offentlige nakenhet mens de nyter friheten og fraværet av stress som naturisme byr på. Vi kan med glede se at de kommer tilbake mange ganger. Kom og bli en del av det.

FOR KVINNER

Sp. Dette er min partners ide. Tanken på å være naken foran mange ukjente mennesker skremmer meg. Må jeg være naken?

Sv. Dette er en helt naturlig frykt som mange kvinner opplever på sitt første besøk. Selfølgelig vil ingen tvinge deg til å kle av deg, men Vritomartis Naturist Resort er for de som ønsker å være naken for å nyte solens fordeler. Nakenhet er obligatorisk ved bassengområdet, i svømmebassenget og på nakenstranden, men du må ha på klær inne på selve hotellet, i barene og restaurantene og i butikken. Mange kvinner dekker seg til med et omslag eller sarong når de går omkring, men det er opp til dem om de vil gjøre det eller ikke.

Sp. Jeg liker ikke tanken på at folk kan se de delene av kroppen min som jeg ikke er stolt av og at jeg blir sammenlignet med andre. Hvordan kan jeg unngå dette?

Sv. Du trenger ikke å unngå det, for det vil ikke skje. Stirring er påtrengende, og naturister stirrer ikke. De sammenligner heller ikke kropper eller kroppsdeler. Vi er alle forskjellige, og naturister respekterer og setter pris på forskjellene.

Sp. Kan jeg ha på badedrakt?

Sv. Bare for å gå inn i områdene hvor du må ha på klær (se ovenfor). Etikken ved Vritomartis Naturist Resort er naturisme, og for å være ærlig, hvis du først har prøvd å svømme uten badedrakt vil du aldri ønske å ha den på deg igjen.

Sp. Et veldig personlig spørsmål, hva hvis jeg har menstruasjon mens jeg bor på Vritomartis? Hva skal jeg gjør med det?

Sv. Dette er igjen noe naturistkvinner må forholde seg til. Du vil vite datoene for din månedlige syklus, og vet på forhånd om den vil oppstå under ditt opphold hos oss. Du kan fortsatt være helt naken, ved å redusere lengden på tampongtråden så den ikke er merkbar.

Sp. Jeg er bekymret for nakenhetens seksuelle natur, og er redd for at jeg vil bli forlegen av andre folks oppførsel.

Sv. Dette er helt normalt å tenke for ikkenaturister, men du må ikke forveksle nakenhet med seksualitet eller seksuell oppførsel. Å vær naken er helt naturlig, og det finnes ingen bedre opplevelse enn å svømme eller sole seg uten klær. På Vritomartis Naturist Resort, har vi en streng kode for oppførsel, men naturister oppfører seg på en veldig åpen, men kontrollert måte og har dyp respekt for sine medgjester. Det er sjeldent at vi må "ta et ord" om oppførselen til gjester.

Sp. Må jeg være med på konkurranser som "ukens naturist" eller lignende? Dette vil oppleves som meget flaut for meg.

Sv. Vi er ikke et slikt sted. Vritomartis fokuserer på hvile og avslapning, og selv om vi har en variert program med underholdning, inkluderer ikke dette slike evenementer. Naturismeferien hos oss handler ikke om slike konkurranser.

Sp. Tror du virkelig at jeg vil like naturisme? Vil ikke for mye sol skade huden min?

Sv. Vi er sikker på at du vil like det. Flere og flere kvinner har insett fordelene ved å sole seg naken, ikke bare fysisk, men mentalt, og det faktum at det gir fri fra daglig stress. For en kvinne, hvis du først har tatt steget, er det å være naken veldig styrkende.

Når det gjelder hudskader, er dette sjelden hos naturister, da de er mer bevisst enn folk flest om å ta vare på huden sin. Hvis du bruker en solkrem av god kvalitet med den riktige solfaktoren, og følger anbefalinger for soling, vil dette forsikre deg mot skade og du vil være trygg. Du vil komme tilbake fra ferien din med en sunn gylden brunfarge, og du vil være glad for at du tok det første steget inn i naturisme ved Vritomartis Naturist Resort.

Førstegangsopplevelse

Å være naken i den varme solen er en utrolig opplevelse, og på Vritomartis Naturist Resort fokuserer vi helt på å gi deg den beste naturistopplevelsen noensinne.

Vårt mål er å skape et miljø med rolig avslapning, med fasiliteter av den høyeste standarden, der våre gjester er komfortable, trygge og fornøyde og alle våre ansatte er opplært til å møte alle dine behov og forventninger.

Å være uten klær offentlig for første gang kan potensielt være en fryktinngytende og skremmende opplevelse. Vi hører fra mange gjester som har tatt det første steget at ved vårt resort er det å være naken fort glemt, men nytelsen ved å være naken forblir.

Till tross for frykten din, vil ingen dømme deg eller sammenligne deg med andre gjester. Du vil oppleve dine medgjester som varme, vennlige og høflige. Hvis du vil sosialisere med andre kan du gjøre det, men hvis du vil være for deg selv, vil ingen forstyrre deg.

Å være naken er en utrolig avslappende og avstressende opplevelse. Det er vanskelig å bli stresset mens du ligger i den varme solen på Kreta uten andre bekymringer enn valgene på lunsj eller middagsmenyen.

Ved Vritomartis Naturist Resort, har vi skapt en rolig oase borte fra en verden av stress, konflikt og utfordringer. Hvis du aldri har opplevd en naturistferie før, finnes det ikke et bedre sted å begynne. Kom og besøk oss, du vil aldri angre på det.