Forrige fotoNeste foto
 

Middelhavsmat

Ingrediensen til en naturlig og sunn livsstil.

Naturister elsker være i frisk luft og solskinn. Det gir en unik følelse av frihet, avslapning og ro, sammen med fullstendig fravær av stress. Det er en helt naturlig og sunn måte å leve på. Naturister kombinerer ofte dette livsstilsvalget med sunn mat, og det finnes ikke noe bedre sted for dette enn Middelhavet.

Grønnsaker

Middelhavsmat domineres av grønnsaker, og det beste utvalget finner du alltid som del av menyen på Naturist Hotel Vritomartis. Denne maten finner du selfølgelig også andre steder enn på naturistresortet eller naturisthotellet. Maten finnes i hver restaurant og hotell i hele Middelhavsområdet, men på Vritomartis, utmerker kokkene seg til gjestenes store fornøyelse.

Olivenolje, hjemmelaget yoghurt og ost

Selv om grønnsaker dominerer rettene, er det olivenolje som alltid er en viktig ingrediens, enten som del av oppskriften eller som tillegg til maten. Yoghurt og ost finnes også i mange retter, vanligvis lokalprodusert og alltid fersk.

Hver grønnsak som du kan komme på har nesten alltid en egen rett som er tilegnet bare til den, men i tillegg ligger den største nytelsen i retter som inneholder flere grønnsaker, der kokken bruker de ulike smakene til å få frem en smakfull helhet. På denne måten vil du ha fantastiske spiseopplevelser selv i de minste og mest upretensiøse matsteder. Ofte får du de beste opplevelsene nettopp på et slikt sted.

Kjøtt

Kjøtt er ikke veldig mye brukt i Middelhavsmat, og der du kommer over det vil det nesten alltid være grillet. Lam er mest brukt, men ikke vær redd for å prøve noe nytt da du vil finne kjøttretter på menyen som bruker geit som ingrediens. Prøv det hvis du liker kjøtt. Det vil være en ny ferieopplevelse for deg, og hvem vet, kanskje du vil synes at det er godt.

Spesielle grønnsaker

Du har sikker spist aubergin, tomat , løk, sopp og artisjokker i ditt eget land, men kanskje ikke okra eller squash? Disse grønnsakene vil du vanligvis finne på Middelhavsmenyer og i tillegg en bredt utvalg av grønnsaker. Alle disse grønnsakene blir enten servert som ferske, ukokte retter, eller grillet, stekt, sautert eller bakt.

Fersk fisk

Middelhavsmat bruker også mye fersk fisk, og jo nærmere du er havet, jo ferskere er fisken og rikere er utvalget. Heldigvis ligger Naturist Hotel Vritomartis veldig nært fiskehavnen i Hora Sfakion så du vil hele tiden finne et utvalg av fiskretter på menyen her.

Middelhavsmat bruker et bredt utvalg av de beste og ferskeste ingrediensene, og karakteriseres av en fleksibel stil, det tilsynelatende uendelige valget av regionale variasjoner, og rikelig bruk av friske urter.

De som bor på Hotel Resort Vritomartis vil bli glade for å oppleve middelhavsmat som forbedrer det avslappende stressfie miljøet på dette fantastiske naturistresortet.