Forrige fotoNeste foto
 

Vår Naturiststrand

Før du velger hvor du skal svømme, sole deg og slappe av, bør du vite om vår naturiststrand...

…Vritomartis kombinasjon av svømmebasseng og strandfasilitet!

Valgfri klær og naturistresorter er enten plassert på en strand eller på spesialtilpassede bassengsteder. En kombinasjon av begge er sjeldent, men i Vritomartis kan vi tilby deg begge deler.

…Distansen til nudiststranden fra resortet og hvordan du går dit

Filaki naturiststrand er en 15 minutters gåtur fra hotellkomplekset, ca. 700 meter og lett tilgjengelig. Mange av våre gjester nyter gåturen ved veien, mens de passerer gjennom en typisk landsby på Kreta med selskap av sauer og geiter. Hvis du føler deg mindre energisk er det en regelmessig gratis minibuss som går til og fra nudiststranden fra hotellbygningens hovededel.

…Spesielt med nudiststranden

Denne naturiststranden består av småstein og singel og det er både parasoller og solsenger tilgjengelig for bruk. Klart blått vann gir utmerkede forhold for svømming, og med solskinn nesten hver dag, er en nedkjølende dukkert i sjøen både nødvendig og en nytelse.

…Strandfasiliteter

Det er også en velutstyrt snack bar med en utendørs skyggeterasse der du kan kjøpe kalde drikker og salater samt et utvalg av tilberedt snaks. Nudiststranden har også toaletter og dusjer.

For å se bilder av våre naturiststrand og naturiststrender i nærheten, besøk vår fotogalleriseksjon.

For å se video av våre naturiststrand og naturiststrender i nærheten, besøk vår videogalleriseksjon.