Forrige fotoNeste foto
 

Den Perfekte Ferien for Naturister

Hva skaper den perfekte naturistferien?

Det kommer an på hva du liker å gjøre. Noen liker fjellklatring, noen liker seiling, noen liker å lære noe nytt og noen liker simpethen å ligge i solen. Hvis du er en naturist, som meg, da er soling helt naken i fantastiske omgivelser en "perfekt naturistferie'.

Stedet for en perfekt naturistferie

Naturist Resort Vritomartis er etter mitt syn det perfekte stedet for en perfekt naturistferie. Resortet ligger nær landsbyen Hora Sfakion på sørkysten av den vakre øya Kreta, og denne regionen har et av de mest spektakulære kystområdene på øya.

Douroudakis-famillien eier og driver Naturist Resort Vritomartis. Det er altså et familiedrevet sted der familiemedlemmer er ansatt i ulike roller i bedriften. Nikos Douroudakis, daglig leder på stedet sa til meg følgende: "Familien tar del i hvert aspekt av Naturist Resort Vritomartis, og på grunn av dette tror vi at vi har skapt et fantastisk naturistferiemiljø hvor våre gjester er avslappede og glade. Vi håper at gjestene som bor på Vritomartis føler at de er en del av familien".

Åpenbart må de gjøre noe riktig - for mange gjester kommer tilbake. Det er bare å lese gjesteboken for å oppdage hvor mange naturister som elsker Naturist Resort Vritomartis, og som kommer igjen mange ganger. Gjester kommer fra hele verden - Storbritannia. Tyskland, Holland, Italia, Østerrike, Finland, Russland, Kroatia, USA og mange flere. "Min kone og jeg har vært på Vritomartis 5 ganger, og hver gang vi kommer tilbake er det som om vi ikke har vært borte. Det er den perfekte naturistferie noensinne. "

Familiens engasjement i driften er en av grunnene til suksessen på resortet, men i tillegg kommer fantastiske anlegg, og og selfølgelig det evige solskinnet. Aktivitet, eller det motsatte av det, finner sted ved det vakre svømmebassenget. Dette er igjen omgitt av et velholdt gressområde med store palmetrær. Her kan beboerne slappe av i solsengene som tilbys gratis av Vritomartis.

De fleste kan finne roen for dagen mens de leser en bok, soler seg, svømmer, leser bok, soler seg, svømmer...du skjønner hva vi mener.. Du kan ta en pause fra denne "inaktiviteten " ved å gå til bassengbaren der fersk mat tilberedes for deg, med følge av en kald øl, en fruktjuice eller et kaldt glass vin. Dagens største utfordring blir å velge fra menyen.

Hvis du foretrekker å være ved sjøen, har Naturist Resort Vritomartis sin egen private strand bare 10 minutters gange unna, eller 2 minutter med resortets minibus. Minibussen har også turer til den lokale byen Hora Sfakion, der butikker og restauranter venter.

Overnatting ved Naturist Resort Vritomartis er på halvpensjonsbasis og er enten i hotellets hovedkompleks eller i bungalower på eiendommen. Alle rom har aircondition, wi-fi og minikjøleskap.

Jeg vil fortelle mer i min neste artikkel, men i mellomtiden, kontakt oss for å sjekke tilgjengelighet og begynn å planlegge din neste "perfekte naturistferie".