Forrige fotoNeste foto
 

En ferie ved en naturiststrand er en foryngende opplevelse.

Visste du at en ferie ved en naturiststrand eller et naturistresort kan være ekstremt foryngende? Hvert år tilbringer tusenvis av mennesker ferien på naturiststrender fordi naturistferier gir dem tilfredsstillelse og en opplevelse uten sammenligning. Det finnes også en god del mennesker som drømmer om en slik naturisferie, men som nøler eller utsetter naturistferien av ulike grunner. Hvis du også har tenkt på om naturistferie er noe for deg, trenger du bare å prøve Vritomartis en gang, og du vil oppleve hvor frigjørende det er.

Vritomartis ligger på et av de vakreste strendene på Kreta i Hellas. Vritomartis tilbyr sine gjester en veldig imponerende service og høydepunktet ved Vritomartis er den private naturiststranden Filaki som gir deg perfekte naturistferieopplevelsen. Den vakre stranden vil ta pusten fra deg, du glemmer hele verden og slapper helt av.

Vritomartis har allerede gjort seg bemerket på nivået av gjestfrihet, og spesielt i segmentet av naturisferier. Hundrevis av naturister fra hele Europa besøker Vritomartis for å ha en fantastisk ferie.

Hvis du er på din første naturistferie, bør du velge det rette naturiststedet så du kan få fullt utbytte av en sann naturistferie, og Vritomartis vil gi deg den ultimate opplevelsen. Enten det gjelder beliggenheten, kvaliteten på servicen, hygienenivået ellertilgang til andre naturistaktiviteter, har Vritomartis den perfekte oppskriften på den perfekte ferie.

Selv om mange drømmer om en naturistferie, er ikke alle så heldige å få opplever det. Med Vritomartis kan drømmen gå i oppfyllelse: ved Vritomartis blir du gitt den perfekte platform for å oppleve gledene ved ekte naturistferier. Du vil ha muligheten til å delta på ulike ferieaktiviteter ved resortet. Enten du liker bueskyting, tennis eller strandvolleyball, har du muligheten til å nyte alt dette i naturistomgivelser. Du kan også velge å bare slappe av og døse i den deilige solen. Det er helt opp til deg hvordan du vil tilbringe tiden din på Vritomartis. Det vennlige personalet ved Vritomartis vil gjøre ferien din enda bedre. Når du er på Vritomartis vil du også ha muligheten til å nyte god mat – vi  tilbyr en utmerket gourmetopplevelse fra Middelhavet.

Vritomartis er forplikter seg til å gi gjestene en naturistferieopplevelse i toppklasse. Den godt gjennomtenkte servicen og koselige omgivelser skaper en perfekt atmosfære for en fantastisk ferie. Naturister som besøker Vritomartis vender tilake hvert år for mer spenning og moro.

Hva venter du egentlig på? Vil du la drømmen om en naturisferie bli virkelighet? Dette er din sjanse og en perfekt setting for en 100% naturistferie. Du kan få litt sol på kroppen selv mens du er med på ulike aktiviteter på naturistresortet. Bestill din ferie på Vritomartis, den mest populære destinasjonen i Europa for naturistferier.