Forrige fotoNeste foto
 

Naturiststrand, Svømmebasseng, Hotell

Vi naturister kommer i alle former og størrelser, og jeg tror at det samme kan sies om hva vi vil ha ut av ferien vår. Noen ønsker å slappe av og sole seg ved naturiststranden ned en flott sjøbris, og noen vil ha det mer sofistikert med et oppvarmet, rent svømmebasseng, og noen av oss som har valget mellom begge deler vil velge begge. Vel, naturistvenner, vi har funnet plassen vår.

Av de mange naturistferiene jeg har tilbragt over hele verden, her jeg ikke funnet noe mer hyggelig og nytelsesrikt sted enn Vritomartis på den vakre øya Kreta. Det ligger på et fjernt, privat, men likevel tilgjengelig sted på sørkysten nær landsbyen Hora Sfakion. Denne regionen er en av de mest spektakulære og uberørte kystområdene av Kreta. Ikke bare finnes det et vakkert svømmebasseng, men også en egen naturiststrand.

Naturiststrender kommer i mange former, vakker hvit sand, dekket av småstein, steinete eller en kombinasjon av alle tre. Øya Kreta er formet av vulkansk stein og strendene er derfor hovedsakelig steinete. Naturiststranden ved Vritomartis er en kombinasjon av sand og stein.

Vritomartis naturiststrand er en hyggelig 10 minutters gåtur fra hovedkomplekset, eller så finnes det en gratis minibuss service for de som er mindre energiske. (En fottur til stranden og bussen tilbake er en perfekt kombinasjon).

Jeg har vært på mange naturiststrender rundt om i verden, og selv om fraværet av folk gir deg privatlivet du ønsker, er fraværet av fasiliteter et stort minus. Fjerntliggende og privat, som jeg allerede har sagt, er det lett tilgjengelig, men har også fortreffelige fasiliteter.

I tillegg til solsengene som tilbys av Vritomartis, finnes det også en strandbar. Her kan du bestille en rekke enkle, ferskt tilberedte salater, tilberedte måltider, sammen med brus, vin og øl. Servicen er upåklagelig og prisene er overkommelige. Det finnes også dusjmuligheter og toaletter som blir rengjort gjennom hele dagen. Dette naturisstedet er definitivt et funn blandt mange andre steder i naturistverdenen.

Så for dere som ønsker å nyte sjøen "au naturel", mens du puster inn den friske luften, mens du tillater den kjølige vinden å avkjøle deg mens du soler deg i den varme, noen ganger veldig varme solen. Jeg vil gi de varmeste anbefalinger for naturiststranden ved Vritomartis.

For mer detaljerte opplysninger og for å oppleve en minneverdig naturistferie, se vår webside.