Forrige fotoNeste foto
 

Tør å være naken. Hva med en naturistferie?

Hvilke planer har du for ferien i år? Et feriehus i Frankrike? En villa i Spania? En campingtur i Italia? En "all-inclusive" i Karibien? Mmmm - OK, men hva med noe helt annet? En ferie som kan virke litt risikabelt og som får de fleste til å gape av forundring. En naturisferie!

Ja, en naturistferie. En ferie der folk tilbringer mesteparten av dagen liggende i solen og svømmer uten klær. Det er et seriøst forslag, så les videre.

For mange er tanken på å være naken "i all sin pryd" helt forferdelig. "Alle kommer til å stirre på meg", "Jeg er ikke lenger ung og vakker", "Jeg er tjukk", er bare noen av standardreaksjonene som de fleste har når de hører om en naturisferie. Som du kan tenke deg er mange menn bekymret over om det kommer til å forekomme sammenligninger når det gjelder en viss del av anatomien, og for kvinner er det evinnelige spørsmålet "Ser jeg tjukk ut i denne?" som vil bli et spørsmål om "Ser jeg tjukk ut?" og "Hvordan ser puppene mine ut i forhold til andres?".

Kjære lesere, vennligst ta meg på ordet når jeg sier at frykten deres er fullstendig ubegrunnet. Ja, jeg skjønner at det fremdeles kan virke skremmende, selv om jeg sier at det ikke finnes noe grunn til bekymring. - men frykten er virkelig ubegrunnet. Enhver som tar en "au naturel" ferie gjør det for den rene nytelsen som ligger i det å ha fri fra den daglige begrensningen som klær gir, og ikke for å sammenligne kropper med andre. Har du noen gang svømt naken i et svømmebasseng eller i sjøen? Hvis ikke må jeg si at det er en fantastisk, nytelsesrik og frigjørende opplevelse. Og hvis du har turt å gjøre det ved en sjelden anledning, ville du ikke ha lyst til å gjøre det igjen?

Å sole seg naken er helt enkelt vidunderlig og igjen helt frigjørende. Og damer, på slutten av ferien, hvet dere hva? Ingen hvite skillemerker og helt uten hjelp av spraytan. Det er så mye sunnere. Uten klær er alle like. Ingen prøver å overgå andre med klær eller smykker. Hvis du vil være i fred, så kan du det, men en del av gleden ved enhver ferie er å bli kjent med dine medgjester, og en naturistferie er intet unntak. Plutselig snakker du med noen fra UK, Nederland, Tyskland eller andre plasser. Og det faktum at ingen av dere har klær på, er noe du ikke engang tenker på.

Så… Jeg inviterer deg til å komme og bo hos oss ved VITROMARTIS på den vakre øya Kreta. Vi er et lite familiedrevet naturistresort. Flott overnatting og fasiliteter, flotte mennesker, flotte gjester, flott ferie - en du vil huske for alltid.

For mer informasjon, besøk vår webside. Vi ser frem til å ønske deg velkommen i nær fremtid.